Освітянські студії продовжуються: в НДІ ВПЗ відбувся вебінар “Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір. Шлях від подачі заявки до отримання документа” – Науково-дослідний інститут вивчення проблем злочинності імені академіка В.В. Сташиса

Освітянські студії продовжуються: в НДІ ВПЗ відбувся вебінар "Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір. Шлях від подачі заявки до отримання документа"
Двадцять першого лютого 2023 р. в НДІ ВПЗ було проведено інформаційний вебінар на тему “Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір. Шлях від подачі заявки до отримання документа”. Спікером виступила д.п.н., старший науковий співробітник відділу дослідження проблем кримінально-виконавчого права Вікторія Ворожбіт-Горбатюк. Модерувала івент директорка, д.ю.н., проф. Владислава Батиргареєва. На вебінарі були присутні наукові співробітники та аспіранти НДІ ВПЗ,  провідні фахівці ХНПУ імені Г.С. Сковороди (проректорка з навчально-виховної роботи к.п.н. Наталія Борисенко, завідувачка відділу аспірантури і докторантури к.філ.н. Ірина Разуменко, керівниця редакційно-видавничого відділу Олена Шаповал, завідувачка кафедри цивільно-правових дисциплін і трудового права імені проф. О. І. Процевського Олена Коваленко, представники факультету історії і права), аспіранти.
На вебінарі докладно розглядалися шляхи подання заявки про реєстрацію авторського права на твір, її структуру та зміст, особливості оформлення та спрямування до ДУ УКРНОІВІ, строки розгляду та ін.
 
 
Зі словами вдячності за конструктивну співпрацю виступила відома фахівчиня в галузі виховуючого навчання д.п.н. Світлана Золотухіна. НДІ ВПЗ продовжує здійснювати системний обмін науковими і прикладними напрацюваннями для забезпечення якості освіти, творення простору академічної доброчесності, розвитку правосвідомості і правової культури в академічній спільноті.
Із записом вебінару всі бажаючі можуть ознайомитися на ютуб-каналі НДІ ВПЗ за покликанням: https://www.youtube.com/watch?v=nGlzgiHAgWk&t=3451s